Spar Wijchmaal: kwaliteit en versheid


Een buurtwinkel waar kwaliteit en versheid op de eerste plaats staan? Dat is Spar in Wijchmaal. Hier vind je de kwaliteitsproducten waar Spar voor gekend is. Daarnaast mag het aanbod aan dagverse groeten en fruit zeker gezien worden. En wist je dat onze broden en broodjes ter plekke worden afgebakken? Ook in gebak en patisserie vind je bij ons een ruime keuze. Maar waar Spar Wijchmaal op korte tijd heel erg bekend voor is geworden, is de artisanale beenhouwerij met bediening. Je kiest zelf je aantal stuks en de dikte van je lapje vlees! Met drie opgeleide beenhouwers in het team, weet je gewoon dat het hier goed zit. 

Open wanneer U tijd heeft

Al sinds de opening in 2013 onderscheidt Spar Wijchmaal zich door z’n ruime openingsuren. De buurtwinkel is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag open van 8 uur tot 18.30 uur. Op zaterdag van 8 uur tot 18 uur en op zondag van 7.30 uur tot 17 uur. Spar Wijchmaal is daarmee de enige supermarkt in de buurt die ook op zondagnamiddag open is! Dinsdag is sluitingsdag. 

Kopen bij de Spar is sparen bij de koop

Natuurlijk zijn er in je Spar in Wijchmaal ook voortdurend acties en aanbiedingen. Via deze website 
en onze Facebookpagina houden we je blijvend op de hoogte. Om de twee weken valt ook onze huis-
aan-huisfolder bij jou in de brievenbus. Spar Wijchmaal… Altijd in je buurt! Je vindt ons in de Sint-Trudostraat 65/1 in het centrum van Wijchmaal tegenover de kerk.