Droge Voeding

Ben je op zoek naar droge voeding, dan vind je bij Spar Wijchmaal een uitgebalanceerd assortiment van merkproducten aangevuld met ons eigen merk. Wij doen er alles aan om steeds voorraad te hebben zodat je op Spar Wijchmaal kunt rekenen als betrouwbare partner. Zoetwaren, conserven, koffie en thee, suiker,... alles is er in interessante verpakkingen én tegen de beste prijs. Kom kijken en overtuig jezelf.

Regelmatig zijn er nieuwe producten de je het leven aangenamer kunnen maken en nieuwe mogelijkheden bieden. Informeer bij onze medewerkers voor toelichting.

Overzichtelijke presentatie en ruime gangen

maken het winkelen bijzonder aangenaam. Je zult er zonder problemen snel je weg vinden. Maar heb je toch nog een vraag, aarzel dan niet om onze medewerkers te contacteren. Zij zijn er immers voor u.

SPAR producten

Ons eigen SPAR Private Label staat garant voor betrouwbare kwaliteit tegen de beste prijs. Een zeer ruim assortiment SPAR kwaliteitsproducten biedt je steeds een interessant alternatief.

Onze medewerkers weten raad met vragen die hebt en zullen je graag van dienst zijn om zoveel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen.